Přílohy

Základní pravidla pro vaření rýže

Základní pravidla pro vaření rýže
Všeobecně platí pravidlo, že na 1 kg rýže je zapotřebí 1,5 l vody (neplatí pro varné sáčky). Pokud však nechcete vařit celý kilogram, postačí vám jako měrná jednotka mistička či hrneček. Zde však platí poměr 1 jednotka rýže na 2 jednotky vody. :)

Přílohy

Bramborové knedlíky

Bramborové knedlíky
Pojďme se prosím oprostit od zažitého standardu a nechme překvapení "co najdeme v pytlíku" někomu, komu je jedno co jí. Naposledy, když jsem koukal na složení knedlíku z pytíku, vyděsila mě pouha 2% brambor\ balení a tak jsem jim vyhlásil válku. Jak tedy připravit Bramborové...

Přílohy

Špenát

Špenát
Jak udělat dobrý špenát? Musíme si položit pár základních otázek. Jak vlastně má špenát chutnat? Jakou má mít konzistenci? Zahušťovat nebo ne? Domácnost od domácnosti se recepty liší a proto Vás požádám, abyste ten Váš nejlepší recept poslali na Autojaport@seznam.cz. Toto téma nechám otevřené a...